Skip to main content

Frajman svira za 5 godina portala Never2much.info

Never2much.info usao je u svoju petu godinu postojanja. U tih 5 godina never2much.info je vjerojatno promjenio i isto toliko dizajna, da bi napokon stvorio neku prepoznatljivost. Tulum ce se odrzati u subotu 5.4. u wine & cigar baru 22 000 milja (Podmornici) u Frankopanskoj 22 (Zagreb), s pocetkom u 22 sata.

Piše: 

Pruziti cemo vam intimniji prostor i lokaciju za subotnji izlazak na koje mozda niste navikli te samim time iz vas izvuci znatizelju i volju za posjecivanjem istog. Dodajmo i to da je Podmornica u samom centru grada i blizini tramvaja i taxija, pa se mozete lako vratiti doma.

Mislimo da za prvi tulum nema boljih DJ-a nego nasih dugogodisnjih suradnika i prijatelja, ujedno i miljenika velikog broja zagrebackih i hrvatskih partijanera – DJ Frajmana, jedan iz poznatog trojca Stereo Studio programa, koji se glazbom prilagodjava svakoj situaciji i publici, te DJ Pro-a iz Dirty Beatz Crew-a, takodjer poznatog dvojca i organizatora ponajboljih d'n'b tuluma, koji za ovu priliku najavljuje nesto drugaciji mix.

Cijena od 30/40kn za gospodu, odnosno 20/30 kuna za dame. Ukoliko zelite osigurati svoju kartu, a samim time i jeftinije proci, zaletite se do Frankopanske 22 i tamo si ubodite svoju kartu ili se jednostavno pojavite u subotu.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2