Skip to main content
  • la fleur
  • 4.10.2011.

Freilauf u goste dovodi Skandinavku La Fleur

Sanna La Fleur Engdahl je strastvena DJ-ka i odavno se etablirala na sceni bez da pokaže sisu. 

Naslovna foto

La Fleur

Odrasla je na plesnom podiju te stoga točno zna kakvim zvukom oduševiti publiku. Nije slučajno međunarodno aktivna i voditeljica najjače skandinavske emisije za elektronsku plesnu glazbu "P3Dans" švedskog državnog radija. Povrh toga La Fleur je stručnjak u poroti za paneuropsko DJ natjecanje "Next Girl DJ".

Imala je prilično zanimljiv razvoj karijere, pogotovo ako se uzme u obzir da je započela poslovnu putanju kao diplomirana farmaceutkinja i plesačica baleta. S uhom za plesni podij, švedska DJ-ka je uzdrmala redove scene u   Stockholmu i pokrenula vlastitu klubsku noć. Također je vlasnica etikete "Powerplant", miljenica poznatog Whatpeopleplay portala, Mixmaga i poznatih selektora na BBC-u.

La Fleur – Planting Seeds Mix by lafleur

Zarazan, organski zvuk kojim se služi te nekoliko zanimljivih izdanja za vlastitu etiketu, među kojima je primjerice "Flowehead EP", odveli su je u najjače klubove diljem svijeta među kojima su Panoramabar, Fabric itd.

Ona je nedvojbeno karakter koji treba držati na oku, a nastupit će 31. listopada na Freilaufu u zagrebačkom klubu Masters zajedno sa starim liscem Encom Kernom i domaćinom Jogarde-om. Ulaznica iznosi 40kn.

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2