Skip to main content
  • 11.10.2023.

FrenkyBoy, voditelj Bubanj&Bass radio emisije predstavlja izdanje Dreamer (DNBB Rec)

Relativno znan u užim obiteljskim krugovima, zagrebački Bass DJ i producent sa dalmatinskom adresom, Dragan Franc Srdoč

Piše: 


Nepoznat pod imenom FrenkyBoy, pripremio je svoje prvo izdanje nakon trake „Visions“ feat Singularnost, koja je objavljena kroz NuKvlture VA kompilaciju, te nekoliko vlastitih izdanja, direktno na svojim mrežama („Boom“, „Space“).

Riječ je o izdanju pod nazivom „Dreamer“ u objavi DNBB Recordsa iz Sao Paolo, Brazil. Također se radi o jednom drugačijem pristupu muzici od strane Frenkya. Svoj uobičajeni liquid drum and bass smjer je ovdje zamijenjen svojevrsni UKG (UK Garage ili samo Garage) i drum and bass hibridu, sa izuzetno melodičnom podlogom, nezaobilaznim klavirom, zaraznim groovy ritmom, te kao šećer na kraj predivnim vokalnim isječkom kao završna tema cijele skladbe.

Inače voditelj i kreator radijske emisije Bubanj&Bass Radio koja kreće u četvrtu sezonu emitiranja sa preko skoro 150 objavljenih epizoda u prve tri godine na Radio 808 i Radio Roža, a od ovog mjeseca i na splitskom Radio Kampusu, aktivni je dio hrvatske drum and bass zajednice, te ovim pute sada doprinosi i sa više nego samo svojom selekcijom. A ovo je samo najava za još mnoga nadolazeća izdanja koja su trenutno u pripremi i/ili finalnom stadiju izrade, a neka se očekuju već do kraja tekuće 2023. godine.

Izdanje će biti dostupno od petka, 13. listopada, na svim platformama za kupovinu i reprodukciju glazbe u digitalnom formatu. Samu skladbu možete preslušati direktno na Soundcloud profilu autora na linku navedenom nižu tekstu, gdje također se nalazi „Pre Save“ link za rezervaciju vašeg digitalnog primjerka već danas, ili kao podsjetnik za vaš najdraži streaming servis.

Produkcija, Aranžman, Mix – Dragan Franc Srdoč  aka FrenkyBoy
Mastering  – Mystific
Vizuali – DNBB

Pre Save link: https://bfan.link/frenkyboy-dreamer

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2