Skip to main content
  • 20.07.2021.

Full Ferry i Bruns Lay udružili snage sa trap/rnb/pop izvođačem Zembom Latifom

Već svima dobro poznati house dvojac Full Ferry i Bruns Lay odlučili su udružiti snage sa trap/rnb/pop izvođačem Zembom Latifom kako bi nas iznenadili sa novim ljetnim hitom.

Piše: 


Pjesma naziva “One Night” inspirirana je sexy ljubavnom tematikom i zasigurno će vas rasplesati svojom house vibrom i zaraznim vokalnim melodijama.

“Bruns i Ferry su me nazvali jedan dan sa idejom da napravimo skupa pjesmu, a kako inače već duže vrijeme pratim njihov rad i obožavam house glazbu odluka je bila vrlo jednostavna. Odmah smo se bacili na posao i stvarno sam uživao radeći sa momcima na ovoj pjesmi jer sam izašao van svojeg karakterističnog zvuka i žanra u kojem stvaram. Na pjesmi smo radili par mjeseci i mislim da smo uspjeli napraviti super traku koja je idealna za ove ljetne dane koji su pred nama.”
– Zembo Latifa

Ovaj ljetni hit dolazi nam sa odličnim video spotom za čiju produkciju je zaslužan kreativni dvojac SESTRICE kojeg čine redatelj Luka Sepčić i producentica Ana Badurina.

“Suradnja sa Zembom je nešto što smo Martin i ja priželjkivali već na našem prvom albumu. Odnosno htjeli smo napraviti žanrovski UK House traku koja nije tipična za našu Hrvatsku odnosno regionalnu scenu. Često puštamo slične trake na našim gigovima i želimo popularizirati taj zvuk u Hrvatskoj. Kada je Martin spomenuo da je Zembo zainteresiran za suradnju, odmah sam znao da rušimo barijere i stvaramo novi zvuk na našoj sceni. Kreativni duo SESTRICE pobrinuli su se za stvaranje fantastičnog video spota kako bi bolje dočarali našu viziju i feeling pjesme. Zahvaljujem se ovim putem svim djevojkama u spotu te fotografima Studio Impale na strpljenju i radu na iznimno velikim vrućinama što se na sreću ne vidi u spotu!”
– Bruns Lay

Zembu znam već dugo vremena, a da zna i pjevati mi je otkrio zajednički prijatelj i jedan od producenata Zembinog albuma – Denz. Bruns i ja smo htjeli napraviti suradnju s njim već na našem albumu “House Vibra”, ali je sve bilo na knap i nažalost tada to nismo uspjeli ostvariti. Kad smo krenuli u ovaj projekt isprobavali smo različite instrumentale, ali smo svi zajedno kliknuli na ovom. Uživao sam raditi sa Zembom koji nam je dao super materijal da napravimo hit.
– Full Ferry

“One Night” osim na Youtube-u možete slušati i na svim streaming servisima od 19.7.2021.

brejcha 2
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju