Skip to main content
  • 21.12.2023.

Future Scope doček u Boogaloo uz Christiana Crakena, Ladidu, Leu Dobričić

Najluđi party za posljedni pozdrav 2023. godini je na horizontu, a Future Scope povodom novogodišnjeg partyja priprema ples na dva plesna podija kao i after party.

Piše: 

Future Scope još jednom priprema doček Nove godine, a za ulazak u 2024. na dva plesna podija u zagrebačkom Boogaloou dovode Christiana Crakena, Ladidu, Leu Dobričić, Raula Younga, Mr. DJ Darija, Kikija, E-Basea, Shipu te Nerou.

U veliku dvoranu “hrama sreće” vraća se bugarski techno maestro Christian Craken koji je već sa svoja prethodna dva nastupa osvojio hrvatsku publiku. Osim vrhunske produkcije, Craken je vlasnik i labela PHOBIA Music Recordingsa što ga je još brže lansiralo na zavidnu poziciju jer njegove trake puštaju Victor Ruiz, Cosmic Boysi i mnogi drugi.

Uz Crakena, velika dvorana će ugostiti i DJ-icu Leu Dobričić koja je osvojila regionalnu scenu, ali i onu izvan granica. Nastupala je uz Richiea Hawtina i Laurenta Garniera, a može se pohvaliti i pobjedom na Burn Studio Residencyju.

Po prvi puta u goste stiže mađarska zvijezda, Raul Young koji je svoje ime prezentirao na svjetskim festivalima kao što je Sziget Festival. Mađarski DJ je i sam organizator klupskih večeri pod imenom Illegal Control u suradnji s Exile-Artom.

Finalna imena velikog floora zaokružit će Future Scope rezidenti, Shipe i Neroa.

Mali floor Boogalooa će preuzeti ulogu “old school vibracija” koju predvodi Ladida s premijernim nastupom pred zagrebačkom publikom. Ladida koja iza sebe ima više od 28 godina iskustva, nastupala je i na čuvenom Love Paradeu čime se rijetko tko može pohvaliti. U svojoj bogatoj karijeri postala je prepoznatljiva po preciznom miksanju i dinamičnom technom zvuku.

Podršku iskusnoj češkoj DJ-ici pružaju domači “old school” majstori Mr. DJ Dario, Kiki i E-Base.

Produženi nastavak partyjanja se odvija kroz službeni after do 11 sati na kojem će Christian Craken po prvi put zasvirati sa Shipom u b2b kombinaciji.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Future Scope NYE 2024.

sea star desk
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.