Skip to main content
  • Davor O
  • 26.04.2013.

Futurističko istraživanje Davora O

Mladom zagrebačkom producentu Davoru Ostojiću, poznatijem pod aliasem Davor O, ovih je dana izašao singl „Charas“ na domaćem labelu Home Made Electronica.

Naslovna foto

Davor O.

„Futurističko soul istražen komad glazbe“, kako stvar naziva sam producent, otvara seriju Davorovih singlova na Home Made Electronici, a njemu se i priključuju i tri remiksa. Prvi potpisuje američki producent Jon McMillion koji je inkorporirao emotivnije note u svoj remiks, drugi rumunjski producent s njemačkom adresom Ucleden čiji se uradak ubrzava u odnosu na original i plesnije je naravi. Za posljednji, treći, remiks pobrinuli su se Sergej Snooze i FM isporučivši remiks koji istražuje retro ugođaj klavirske melodije.

Davor O Charas

„Charas“, pojam čije je značenje uživateljima lakih opijata znano, do sad je primio pohvale od strane imena kao što su Slam, Nadja Lind, dvojac Pig & Dan, Booka Shade, a nizu se priključio i Richie Hawtin.

{youtube}KoDFndNzuog{/youtube}

Davoru O je „Charas“ drugo izdanje na Home Made Electronici nakon hvaljenog debitantskog albuma  ''Sozial Freischwebende'',  a sam singl dobio je i svoju  video inačicu koju potpisuje  Studio FRANIĆ&STEKOVIĆ.

KUPI NA BEATPORTU

brejcha 2
sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.