Skip to main content
  • 10.03.2008.

Fuzija Istra Rock i Rabac Summer Festivala

Od tvoraca Istra Rock Festivala i Rabac Summer Festivala stiže još jedan festival koji se ni pod koju cijenu ne propušta. Od ove godine Labin će se na karti velikih kulturnih priredbi uključiti s United Festivalom koji će ugostiti jedne od najvećih zvijezda rock i elektro kulture. Od 18. do 27. srpnja održat će se festival koji ustvari spaja dva festivala u jednu cjelinu, Elektroniku i rock.

Piše: 

United Festival će trajati 10 dana, od kojih je prvi vikend, od petka do nedjelje namijenjen Istra Rock Festivalu, a zadnji vikend namijenjen je Elektronskom Festivalu. Između tih datuma u saradnji sa Labin Art Republikom I gradom Labinom odrzat ce se koncert Maxima Mrvice

Za 26. srpnja potvrđen je nastup dvojca PHATS and SMALL live nastup sa pjevacem Big Benom I to prvi put u Hrvatskoj kao koncertni nastup. Izdali su turbo hit TURN AROUND sa jos 20 hitova kao npr. FEEL GOOD, TONIGHT, THIS TIME AROUND itd te mnogobrojne remixe za : EARTH WIND OF FIRE, JEAN MICHELE JARRE, JCA, MOSSE T I dugogodisnja suradnja sa DANNI MINOQUE.
Od priznanja dobili su : Britansku I MOBO nagradu za najbolji electro bend 1998 I najbolji Plesni nastup u Birtaniji. Jos su tu priznanja za : German Dance Awards, TMF Awards, Music Awards I RSH Award. Hit TURN AROUND, 1998 godine prodan je u preko 2,5 milijona primjerka sto ih svrstava u TOP dance svijetske izvodjace 21 stoljeca. PHATS and SMALL na UNITED FESTIVALU predstavit ce se publici uz pratnju njihovog pjevaca Big Ben-a, simpaticnog tamnoputog pjevaca kojeg mozete vidjeti na svim njihovim video spotovima. Za nastup PHAT nad SMALL-a koristi ce se se sljedeca oprema : 3 gramofona, 3 CD Playera, efekt masine, Apple Powerbook G4 I Ableton live, tako da cete se na festivalu poistovjecit sa njegovim radom u studiju.

Po prvi puta u Hrvatskoj I drugo ime koje Vam danas predstavljamo je legendarni Taljanski Dj I producent,Antonio Ferrari, poznat kao DJ RALF, jos ga I zovu ciko Ralf, buduci da je rođen 1957 godine I to u Perugi, a jos u djetinstvu prisili su mu nadimak Ralf koji ga dan danas prati svugdje u svijetu di nastupa. Proglasen je TOP 5 Taljanskim Dj-em I njegov Fun Club broji preko 3 milijona clanova sirom svijeta, Rezidencije I gostovanja : Adrenaline, Alterego, Area City, Divinae Follie, Echoes , Ethos Mama, Fluid, Goa, Guendalina, Hollywood ( Pervert party), Maffia, Matis, Mazoom, Metropolis, Muretto, Pervert, Pleigine, Red Zone, Tenax , Villa delle Rose, Amnesia Ibiza, Cavo Paradiso di Mykonos, Crobar di Miami, Winter Music Conference, Ministry of Sound London, Pacha Ibiza, Roxy Amsterdam, Space Ibiza, Vertigo London itd.

soul gravity desktop
sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.