Skip to main content
  • 30.01.2007.

Gallery u veljači – Ian Carey, CJ Mackintosh, Francesco Diaz, Outwork

Prvi petak u mjesecu, 2. veljače, rezerviran je za Ian Careya prvog američkog DJ-a u novoj sezoni u klubu Gallery. Ian '45' Carey prodao je više od milijun ploča kao autor ili kao producent. Njegovi DJ setovi poznati su publici na svim kontinentima od Azije i Australije, do Južne Afrike, Južne Amerike, cijele Europe i sjeverne Amerike.

Piše: 

Tjedan dana nakon Iana Careya, 9. veljače, u klub dolazi jedna od najvećih legendi londonskog clubbinga: CJ Mackintosh. DJ-iranjem se bavi još od sredine 80-tih godina, a 1987. godine postaje jedan od prvih DMC svjetskih prvaka. To mu otvara vrata glazbene industrije pa od tada surađuje s imenima kao što su: M/A/R/R/S, Bomb the Bass, C&C Music Factory, Janet Jackson, Whitney Houston, Lisa Minneli, Pet Shop Boys,De La Soul, Inner City, PiL, Coldcut i drugi.
U petak 16. veljače gost je Njemački producent i DJ Francesco Diaz najpoznatiji po seriji miksanih kompilacija Luxury House, Exciting House Mix i Ibiza House Session, a u klub Gallery dolazi promovirati svoj najnoviji DJ uradak House Affair miksan u suradnji sa Soul Central.
Šećer dolazi na kraju, 23. veljače u klub Gallery dolazi Outwork , trenutno najtraženiji klupski projekt, zahvaljujući ogromnom hitu Elektro koji je u nekoliko mjeseci doživio 10 različitih remixeva, a licenciran je u više od 15 zemalja! Možda ga ne prepoznajete po imenu, ali po ovom sigurno hoćete:
Pa da da pom pom pom…, Heartbeat on time, Dancing, To the rhythm, Elektro is fine, It can, Get you moving, Moving on time, Elektro, Is a new style, Jackie and Jane, See them moving, To the bass-line…

brejcha 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.