Skip to main content
  • Kurd Maverick
  • 8.04.2010.

Gdje je nestao Kurd Maverick?

Posljednji put o ovom smo glazbeniku više pisali 2007. i 2008.g. kada je imao nebrojeni niz remixa i hitova.

Piše: 

Naslovna foto

Kurd Maverick

Posebno ističemo remixe i uratke "Let`s Work", "Electro", "The Rub", "Love Sensation", a nakon toga uslijedila je stanka. Dok se Kurd Maverick tražio HR publika se ohladila od njega. No, čini se da ljeto 2010. dolazi jači nego ikad. On čini se radi na svom prvom studijskom albumu. Napravljen je remix za Sidney Samsona i pjesmu "Riverside Let´s Go" koja je ušla u top 40 britanskih chartova.

Slijedi suradnja s Boy Georgeom koji se vraća komercijalnijim prizvucima nakon 10 godina. 22. ožujka Maverick je izbacio remix "Amazing Grace" za MN2S-ovu podetiketu Decode Records. Pjesmu je napisao Boy George, John Themis i Kinky Roland uz vokalnu izvedbu portugalske pjevačice Ane Lains. Produkcija Kurd Mavericka uvijek je bila ispred svih a i njegovi setovi imali su posebnu intonaciju.

"Shine a Light" je njegov novi single koji dolazi u travnju za etiketu Otune. Remixe će navodno raditi poznati svjetski producenti a svi joj pripisuju slavu poput one koju je Maverick stekao s pjesmom Love Sensation. Ostaje za vidjeti hoće li sve ovo biti dovoljno da se Maverick vrati na mjesto koje mu pripada ili će opet od gomile remixa utonuti još dublje. Nadajmo se onome prvome i da će ga HR promotori prepoznati i pozvati ovoga ljeta ponovno.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2