Skip to main content
  • 10.01.2008.

Gdje sviraju Renaissance DJ-i ove godine?

Renaissance nam šalje vijesti o novim rezidencijama i turnejama za 2008.g. U glavnom gradu Rusije – Moskvi, započela je mjesečna rezidencija u klubu Gaz Gallery. Na prvom eventu svirali su Steve Lawler i Marcus James. Od veljače tamo će nastupati Eric Prydz i Nic Fanciulli. U ruskom St. Petersburghu nalazi se klub Miznah.

Piše: 

Tamo su ugovoreni nastupi i mjesečne rezidencije za Sashu, John Digweeda i Satoshi Tomiiea. Nova rezidencija za Renaissance pored gore spomenutih dogovrena je u rumunjskom Bukureštu (klub Studio Martin). Događaji startaju 18. siječnja gdje će uz domaćina Rosaria Internulla svirati gosti poput Satoshi Tomiiea i Hernan Cattanea.

Od 19. siječnja Renaissance se vraća u Nizozemsku serijom partija u amsterdamskom klubu Panama. Dave Seaman je prvi gost, a tijekom godine održat će se još 7 partija s gostima iz ove kuće.

Veliki party zakazan je 19. siječnja u austrijskom Beču gdje je headliner Danny Howells te još jedan nepotvrđeni gost. Tijekom ljeta u Austriji na rijeci Danube, Renaissance će isto povesti par DJa na turneju.

Nic Fanciulli, Audiofly, Marcus James te nekoliko lokalnih DJa iz njemačkog gradića Ulma ugostit će Renaissance (klub Chateau Knarz).

Dubai postaje važna destinacija elektroničke glazbe. Od 2008.g. Renaissance je dogovorio nastupe za Dave Seamana i Pete Goodinga u klubu The Lodge.

Uz sve ovo Renaissance u kolovozu priprema 3. godišnji Green Beat Festival u Velikoj Britaniji. Tu je još i preko 150-tak partija dogovorenih po cijeloj Europi u državama poput Francuske, Ukrajine, Švicarske, Italije i Španjolske.

Ako se kojim slučajem nađete van Hrvatske a željni ste partijanja uz Renaissance, potražite cijeli kalendar na njihovom portalu.

sea star desk
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.