Skip to main content
  • 4.03.2008.

George Morel predvodi Kinky Malinki party u Miamiu

Jedna od poznatijih britanskih etiketa i party brandova "Kinky Malinki" najavljuje svoj veliki party u Miamiu, 29. ožujka tijekom WMC konferencije a kao headlineri nastupit će slavni George Morel, Groove Junkies, Mark Robinson i drugi. Sve to dogodit će se u klubu "Blue". Početak uzbudljive sezone za Kinky Malinki dogodit će se u klubu Blue na plažama Miamia. Ove godine etiketa slavi 10 godina rada i nema sumnje, slavlje će započeti serijom partija na Ibizi tijekom ljeta, a na jesen spremaju veliku svjetsku turneju.

Piše: 

Za headlinera ovog toura ali i nastupa u Miamiu su odabrali George Morela iz Amerike, čovjeka koji je izdao nebrojeni niz naslova i remixa za Strictly Rhythm te je već 15-tak godina aktivno uključen u promociju i evoluciju house glazbe na globalnoj razini.

Kinky Malinki in Miami
Saturday 29th March
@ Blue, 222 Espanola Way, Miami Beach, Miami, USA
George Morel
Groove Junkies
Mark Robinson
Morten Trust
Tristan Ingram

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2