Skip to main content
  • daft punk
  • 21.04.2013.

Get Lucky ruši rekorde

Daft Punkov novi singl srušio je Spotifyjev rekord samo dan nakon službenog izlaska na iTunes i ostalim streaming stranicama, odnosno kanalima.  „Get Lucky“ je tako 20, travnja imao najveći broj slušanja na dan izlaženja kojeg singla u povijesti Spotifyja, ali samu brojku Spotify nije odao.

Naslovna foto

daft punk

Nije bilo nikakve sumnje da će prvi singl Dafta Punka nakon tolikih godina inati jedan od najjačih debija ove godine“, rekao je glasnogovornik Spotifyja Will Hope nastavljajući kako smatra da će sam album biti u samoh vrhu najslušanijih, a možda čak i najslušaniji album na Spotifyju.

{youtube}5NV6Rdv1a3I{/youtube}

Roboti su se još jednom dokazali kao istinski inovatori, ne samo u smislu njihove glazbe inventivnosti i zvjezdane postave albumskih suradnika već i kao kreatori jedne od najboljih marketinških kampanja koje smo vidjeli u posljednje vrijeme“, ističe Hope misleći na gerilsku akciju pojavljivanja postera s prepoznatljivim kacigama diljem Europe i SAD-a.

„Get Lucky“, na kojem Francuzi surađuju s Pharrellom, u svome je prvome danu odmah sjeo na prvo mjesti iTunes ljestvice, ali na VEVO kanalu Daft Punka još nije prešao brojku od milijun gledanja. Preostalih dvanaest stvari s njihovog četvrtog albuma „Random Access Memories“ moći ćemo premijerno čuti 20. svibnja kada će se, slutimo, opet rušiti rekordi.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk