Skip to main content
  • 24.10.2008.

Glazba bez granica 005

Podcast Klubske Scene – Glazba bez granica u svom 5. izdanju donosi 4 nova mixa. Već danas tijekom dana za download će biti dostupna 3 mixa iz serije, underground, newcommer i mainstream, dok će Special Mix biti dostupan slijedećeg tjedna a radi ga Sergej iz Home Made Electronice. U seriji Newcommer, predstavljamo Vam novo ime sa dubrovačke scene DJ Slim-a.

Piše: 

 

Underground seriju predstavlja Rene aka Maker iz Zagreba, a mainstream mix pripao je rezidentu vodičke Haciende – Sashi Gardijanu. U sklopu ovog projekta možete doznati nešto više o svakom pojedinom izvođaču, pronaći njihove omiljene web stranice i trackliste. Napominjemo, kako je projekt besplatan za download svim čitateljima portala, te uz to bilježi odlične rezultate od lipnja mjeseca kada je pokrenut.

 

Glazba bez Granica ima svoj RSS , a dostupna je od sada kao podcast i na socijalnoj mreži Facebook. Ako smatrate da je Vaše mjesto u podcastu GBG slobodno nam se javite na press[at]klubskascena.com .
{snippet 1}
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2