Skip to main content
  • 23.06.2008.

Glazba bez Granica – Special Edition

Glazba bez granica dobiva svoj nastavak. Klub Aurora iz Primoštena za prvi mix u seriji “Glazba bez granica – Special” poklanja Vam za download svoj Aurora Summer Lounge 2008 CD kojeg ako niste dobili u subotu na otvorenju možete potražiti klikom ovdje. Ovaj zaista interesantan glazbeni projekt pokrenut od strane portala Klubska Scena nailazi na odličnu potporu i mladih DJa. Tako će Newcommer seriju za mjesec srpanj snimiti Dave C iz Pule.

Piše: 

 

Stoga je za mjesec srpanj poznato da će U seriju raditi Giles Smith iz Velike Britanije, N seriju Dave C iz Pule a M seriju Tom Stephan aka Superchumbo iz Stealth Recordsa. Special Mix je posebno iznenađenje i 002 izdanje očekujte u drugoj polovici srpnja.

Što je Glazba bez granica?
Projekt kojim Klubska Scena na jedinstven način želi obogatiti sadržaj svoje stranice a ujedno s time Vašu glazbenu biblioteku sagraditi na zavidnu razinu te uz to promovirati hrvatske i inozemne DJe. Glazbenih ograničenja neće biti pa ćemo se tako jednako posvetiti svim žanrovima elektroničke glazbe bez obzira na to sviraju li odabrani DJ-i underground ili mainstream glazbu.

Ukoliko ste DJ i imate želju da Vaš mix bude dostupan za download tisućama clubbera, promotora, organizatora partija, agencijama, klubovima itd, prijavite se ovdje .

{snippet 2}

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2