Skip to main content
  • 23.09.2018.

Gledajte predstavljanje Hrvatske uživo iz Pariza

Hrvatska delegacija od 17 producenata, DJa, promotora, izdavača, novinara i marketinških stručnjaka u srijedu 26.09. leti za Pariz.

Piše: 

Toga dana otvara se 6. po redu izdanje konferencije Paris Electronic Week gdje će se Hrvatska premijerno predstaviti. Naša scena ima svoj štand na kojem će biti izloženi promotivni materijali vezani uz različite projekte, a posjetitelji će moći osvojiti i ulaznice za festivale domaćih promotora poput Moondancea, Seasplasha, NOX-a ili We Love Sounda.

Četvrtak 27. je ipak dan u kojem će se Hrvatska predstaviti pred puno širim auditorijem profesionalaca iz francuske glazbene industrije. Osigurali smo preko naših partnera iz udruge Technopol i šibenskog RatCat-a prijenos uživo sa predavanja na kojem ćemo predstaviti našu scenu Francuzima uzduž i poprijeko, a naglasak će biti na približavanju fantastičkih lokacija za potencijalne nove ulagače i festivale. Moderator Sergej Lugović vama poznatiji kao Snooze kao goste predavače uzeo je respektabilne i iskusne nositelje scene Petra Dundova, Vedrana Menigu, Peru-Fullhousea i Harisa Čustovića. Taj panel koji počinje u četvrtak, 27.09. od 19.15h (Main Conference Room) moći ćete izravno pratiti u Live streamu preko FB kanala – Klubska scena, RatCat, Sibenik.in

Pogledajte ostatak programa koji se sprema tog četvrtka u Parizu. Prve reportaže možete pratiti kod nas, portalu Sibenik.In, Slobodnoj Dalmaciji, Jutarnjem Listu, te će potom uslijediti i TV reportaže. Za Live stream je zaslužan PhotoStudio82 iz Šibenika. Sve fotografije i videa možete vidjeti na društvenim mrežama koristeći hashtag #cropew2018

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop