Skip to main content
  • carl cox
  • 28.09.2012.

Globalna Revolucija s Coxom za volanom

Ove godine slavi se 500 uzastopnih emisija Global Carla Coxa i 10 godina u eteru. Tom prigodom će s Amsterdam Dance Eventa (ADE Festival), Cox prenositi uživo svirku iz kultnog kluba Gashouder.

Piše: 

Naslovna foto

Carl Cox

Jednotjedna emisija koja se prenosi na mnogim svjetskim radijskim stanicama, kao i preko satelita ili digitalnih medija, i koju sluša preko 14 milijuna ljudi u 40 država diljem svijeta, Global je vjerojatno najbrže rastući glazbeni šou elektronske glazbe globalno.

Sada se i Vi možete uključiti, kao i svi ljubitelji Coxa i emisije Global, na LIVE Global prijenos, i to 17. listopada od 22:00 – 06:00 (UTC + 1), a domaćinu se pridružuju Fatboy Slim, Christian Varela, Nicole Moudaber, kao i zvijezda u usponu, DJ-ica s KISS FM-a – Charlie Hedges, jedan od najprepoznatljivijih vokala jutarnjeg programa u UK-u, s preko 4 milijuna slušatelja svakog tjedna, a koja svira, kako kaže, ‘Electro-House with a twist’.

{youtube}rr-5Uh1T8yk{/youtube}

Sviram i slušam mjuzu diljem svijeta, a Global je moj način udovoljavanja samom sebi kroz najdraže trake, i dijeljenje mojih strasti s ostalim ljubiteljima dance glazbe diljem svijeta‘, poručuje Carl.

Ne treba zaboraviti da je Cox nedavno, opet, još jednom, nanovo proglašen Najboljim svjetskim Techno DJ-em, od strane svojih kolega i svjetskih stručnjaka. Amsterdam i ADE su odlična podloga za ovu obljetnicu, a klub Gashouder, koloseum željeznih zidova koji prima 3500 ljudi, idealno mjesto za ludi tulum.

Za prijenos ovog tuluma samo se spojite na carlcox.com, Facebook i Mixcloud. Još jedna zanimljivost je da će ovo biti prvi live prijenos na Mixcloudu ikad.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2