Skip to main content
  • 25.07.2007.

Goasia svira u Japanu

Ova godina je definitvno godina prosperiteta novijeg vala starog dobrog Goa Trance sounda. Naime jedan od projekata koji je pobornik ovog zvuka kao i njen autor, svim silama hara svjetskim dance floorovima predstavljajući i uzdižući ovaj zvuk sve više i više. New way Goa Trance projekat, Goasia , ove godine je zabiljezila jako puno nastupa sto na festivalima sto na indoor i openair događajima.

Piše: 

Sa početkom 2007. krenuvsi od Budimpeste prema Brusselu, Moskvi, prirodnim blagodatima Srbije i Portugala (festival pomjeren za 2008), nastavlja svoj put ovog puta na turneju po Japanu. Odrzat ce dva nastupa od kojih ce jedan biti u prestiznom klubu "Arena" u Tokiju dok drugi ce se odrzati pod vedrim nebom na japanskom otoku IZU, gdje ce pored live performansa posjetitelji moci uživati i u DJ setu Kanc Covera.

Ono sto ovu godinu predstavlja posebno darovitom za Goasiu je i izlazak njihovog albuma za poznati belgiski Goa Trance label, Suntrip records. Puno odlicnih poteza u jednom dahu jednostavno otvaraju nove horizonte i za sljedecu godinu. Do kraja 2007 ima jos oko 6 mjeseci i sta ce se sve jos izdogađati u prilog ovog nadasve aktualnog projekta, ostaje da vidimo i cujemo.

Uzivajte u jedinstvenom zvuku starog duha i nove revolucije zvuka.

www.soundmute.org
www.goasia-project.com
www.myspace.com/goasiaproject

Lara
www.soundmute.org
www.myspace.com/lara_pr_of_soundmute  

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk