Skip to main content
  • armin van buuren
  • 28.09.2012.

Godinu dana u životu Armina Van Buurena

Snimljen tijekom vrlo važne godine za Armina Van Buurena, koja je rezultirala s dvije nagrade na DJ Ibiza dodjeli, dokumentarac o ovom svjetski poznatom DJ-u i producentu daje uvid u život i osobnost nizozemske zvijezde.

Piše: 

Naslovna foto

Armin van Buuren

A Year With Armin van Buuren’ vodi nas na putovanje kroz događanjima nabijen život jednog superstar DJ-a poput Armina Van Buurena, a snimljen je tijekom prošle godine, i samo je još jedan u nizu dokumentaraca koji su se pojavili nedavnih godina, a pogotovo nedavno, o poznatim EDM producentima i DJ-ima, te još jedan koji prikazuje nizozemsku elektronsku prevlast na pozornicama diljem svijeta, pa i u Hrvatskoj.

{youtube}F44NgHPoxME{/youtube}

Kako je to otići od života s roditeljima i obiteljske kuće, do vožnje u privatnim avionima, od praznih hotelskih soba na njegovim putovanjima, do klubova i mjesta na kojima sviraš za 100 tisuća ljudi koji te željno iščekuju. Kreće se od priprema za Mirage svjetsku turneju, a završava pozivom kojim Armin saznaje rezultate DJ Mag Top 100 izbora. Sve to možete pratiti kroz ovaj film.
A year in life

Biti će premijerno emitiran 6. listopada preko You Tube kanala nizozomeske kompanije KLM, Arminovog sponzora, i to u 6.30h CET, i biti će dostupan tjedan iza toga. Kasnije će se moći pronaći na DVD-u…

sonus 2
soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.