Skip to main content
  • 14.08.2006.

Godišnjica londonskog Ministry of Sounda

Jedna od najpoznatijih londonskih klupskih institucija Ministry of Sound (MoS) slavi 15 godina postojanja. Jubilej će proslaviti 9. rujna 2006., a svirati će nekadašnji i sadašnji rezidenti uključujući CJ Mackintosha, Steve Angella i Marc Hughesa. Ministry of Sound osnovan je u jesen 1991. i od tada, svakog petka i subote, njegova glavna prostorija mjesto je zabave za mnogobrojne partijanere.

Piše: 

Klub je napravljen po uzoru na njujorški Paradise Garage i bio je jedna od prvih institucija house glazbe u Londonu. Jedni od prvih rezidenta bili su Justin Berkman i Paul Oakenfold koji su koristili klub kao instument za oblikovanje londonske scene. Prošli mjesec Oakenfold je rekao:"Ministry je nastalo i svakoga otpuhalo. Stavilo je London na klupsku scenu u rangu sa New Yorkom."
Za 15. rođendan MOS je pozvao šest bivših i sadašnjih rezidenta da sviraju. Puštat će se i retrospektivni set house glazbe, a najveće iznenađenje bit će tajni gost DJ koji će skinuti prašinu sa svojih vinila i ponovno staviti slušalice samo za jubilarnu večer MOS-a. Nagađa se da bi to mogli biti Paul Oakenfold ili Danny Rampling.

Line up za petnaestu godišnjicu Ministry of Sounda:

Box:
Posebni gost (TBA)
Steve Angello
Mark Knight
CJ Mackintosh

Bar:
Jazzy M
Marc Hughes
Justin Berkman

Baby Box – Soul & Disco Classics
Julian Jonah

Osim proslave, u klubu će biti izdan i prigodan CD kojeg će smiksati CJ Mackintosh, Marc Hughes i Jazzy M, prvi DJ MoS-a.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2