Skip to main content
  • alt
  • 11.10.2014.

Goli partijaner pronađen u šumama Georgije

Ne znam jeste li ikada pošli u lov, ali ako jeste zasigurno niste uhvatili ovo što je uhvatio Casy Sanders.

 
Chattahooche je naziv mjesta u ruralnoj Georgiji u kojima je gospodin Sanders prebacio luk i strijelu preko ramena i krenuo u svoj muški šumski ritual. No vjerojatno nije očekivao da će pronaći golog momka kako šeće njegovom šumom.
 
Kroz razgovor s izgubljenim golaćem, koji se nije mogao prisjetiti dedtalja toga što se dogodilo, Saunders je zaključio da se radi o posjetitelju TomorrowWorlda koji je imao jako, ali jako, loš dan. 
 
Momak sam je objasnio da se jedino sjeća da su ga istukli, skinuli do gola, uzeli mu sve što je imao i ostavili ga u šumi iz koje pokušava nači izlaz već danima. On sam nije bio u potpunosti siguran koliko dugo već u cave man stilu ovako luta šumom.
{youtube}eoaS8kWNUS4{/youtube}
 
Partijaner je preživio jedući trulo voće koje je mogao pronaći i sakupljao je vodu sa lišća dok nije pronašao potok kojeg se odlučio držati, nadajući se da je još uvijek u Georgiji. Tajko ga je naposlijetku pronašao gospodin Casey.
 
Kako je bio pretučen očito je podobro udario glavom jer je potrajalo neko vrijeme dok se nije mogao sjetiti nekog kontakta kako bi ga mogli vratiti kući. Vjerujemo da ste imali svakojaka festivalska iskustva od kojih je većina mutirala u prekrasna sjećanja i nadamo se da nikada nećete morati završiti party ovako.
 
Iako ne znamo čitavu priču kako je došlo od toga da dođeš k svijesti pretučen i u nepozantoj šumi voljeli bi da ne moramo nakon svakog većeg festivala čuti poneku ovakvu priču. Festivali bi trebali biti mjesta koja slave glazbu, zajedništvo, progresivne ideje i ljubav a ne ona na kojima se bojiš odvojiti se od ekipe da se nebi probudio u brdima. Momku želimo brz oporavak i nadamo se da ga ovo neće natjerati da prestane raditi ono što voli.
sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2