Skip to main content
  • 13.03.2008.

Green Spot – Jedinstveni Tuborg muzički koncept

Tvrtka Carlsberg Srbija sa svojim brandom Tuborg je danas predstavila novi koncept muzičkih događanja pod nazivom „GREEN SPOT” koji će obići gotovo čitavu Srbiju. Poziv je upućen svim ljubiteljima dobrog klubskog zvuka, da se pridruže na partijima koje će biti organizirani u 28 gradova širom Srbije tijekom 2008. godine. „Green Spot” je pokretna diskoteka kapaciteta do 2000, koja sadrži kompletnu rasvjetu, audio tehniku, šankove, DJ binu i druge prateće elemente. Ovakvim inovativnim konceptom, koji se po prvi put organizira u Srbiji, Tuborg tim želi da svim mladim ljudima u Srbiji pruži dobar provod i jedinstvenu zabavu!

Piše: 

Na Tuborg žurkama, nastupe će imati veliki broj DJ-a iz Srbije (Aćim, Marko Vuković, Goran Starčević, Mirko i Meex, Oysha i još mnogi drugi). „Green spot“  kreće od ožujka i trajat će do kraja godine, a partiji će biti organizirani gotovo svakog vikenda u većim gradovima Srbije.
Ulaznice za sve partije u „Tuborg Green Spot”-u su besplatne, ali i neophodne i moći će se nabaviti putem svih vrsta medija, kao i preko Tuborg timova koji će iste dijeliti po klubovima i kafićima u svakom gradu. Podržavajući moderne muzičke pravce i izvođače, Tuborg je već tri godine unazad sinonim za dobru zabavu, brend konstantno posvećen inovativnosti.

Tuborg je do sada pokretao i sponzorirao mnogobrojna muzička događanja u zemlji, od kojih se izdvajaju EXIT festival, GREEN BEAT i GREEN FEST, sa tendencijom da svi muzički događaji još više zažive i vremenom postanu tradicionalni i jedinstveni kako bi  ljubiteljima elektronske muzike iz godine u godinu omogućili dobar provod i zabavu.

sonus 2
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.