Skip to main content
  • 20.03.2024.

Greenlight kolektiv transformira Pogon Kulture s 360º konceptom uz gostovanje Amaliah

Greenlightovi eventi su postali poznati po prostoru uređenom raskošnim zelenilom obasjanim zelenim svjetlima.

Piše: 

Naslovna foto

Enora Paola

U subotu 23. ožujka, Greenlight Kolektiv transformira kultnu dvoranu Pogona Kulture s 360º konceptom te uzbudljivim gostovanjem DJ-ice iz Londona – Ameliah.

Koncept 360º dovodi atmosferu na razinu publike. DJ pult je spušten i zauzima središnje mjesto na plesnom podiju,što stvara bližu i intimniju interakciju između umjetnika i publike koja sada nije više samo sprijeda, nego sa svih strana. Osim što potiče bolju vizualnu interakciju, koncept 360º dodatno pojačava uzbuđenje i energiju te omogućuje DJ-u preciznije prilagođavanje glazbe publici.

Amaliah je DJ-ica i producentica iz dinamičnog i živopisnog epicentra britanske glazbene scene. Kao osnivačica Borne Fruits labela i rezidentica na popularnom RINSE FM-u, postala je prepoznatljivo lice scene, a popularni Clash Magazine imenovao ju je kao jedno od imena koje će obilježiti 2024. Njen talent neosporno dolazi do izražaja nastupima u prestižnim klubovima poput Panorama Bara i Fabrica, platformama poput Boiler Rooma i HÖR-a te na renomiranim festivalima kao što su Dekmantel i Love International u Tisnu, kao i na Glastonbury festivalu.

Njeni setovi odražavaju njenu šarenu glazbenu osobnost, inspirirajući se brojnim rave iskustvima i dubokom ljubavlju prema elektroničkoj glazbi. Od progresivnog housea do tribal techna, Amaliahina raznolika glazbena paleta osvaja publiku, vodeći ih na putovanje kroz euforične bass linije i pulsirajuće ritmove.

360º event će se dodatno zazeleniti rezidentima Greenlighta: Grenco, Ian Staraj, Ivan Erjavac, Andrija Mlacović i Andreas.

“Nakon iznimno pozitivnih reakcija na prvo izdanje (slike govore same za sebe), očekujemo da će atmosfera u subotu biti još bolja!” poručuju iz kolektiva.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Core-Event.

FB EVENT: Greenlight 360º w/ AMALIAH (UK)

sonus 2
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.