Skip to main content
  • 14.03.2006.

Groove is in the Heart by Omegaritam

Groove is in the Heart je projekt OmegaRitma koji predstavlja umjetnike koji su zadnjih nekoliko godina obilježili elektroničku plesnu scenu a koji nikad nisu bili u Hrvatskoj. Zadnji put Groove is in the Heart je predstavio Agoriu, a ovaj put će predstaviti DJa i producenta Jeff Bennetta iz Geteborga u Švedskoj.

Piše: 

Party će se održati u subotu, 18. ožujka (Masters Club, Split). Više o Jeff-u možete pročitati u našoj rubrici profili. Upad na party je 50 kn , a u slučaju da pronađete BINGO flyer upad Vam je besplatan. Bingo flyeri nalaze se na uobičajenim mjestima u gradu.

Poslije toga OR radi stanku do 8. travnja kada se sprema techno poslastica JEFF MILLS i to nakon 4 godine ponovno u Dalmaciji. Uz svirku drugi JEFF će promovirati svoj DVD uradak legendarne techno stvari The Bells. Veliki Uskršnji Party u OR izdanju bit će 16. travnja uz popularne elektro goste, Da Fresh iz Francuske, domaći band Leut Magnetik, Pero, Iva a najavljuje se i proslava godišnjice emisije NuRadio s TV Jadrana što bi moglo značiti da ćemo vidjeti još neke popularne goste. Svibanj nam u Split dovodi Funk D Voida i Silicone Soul a lipanj Rolanda. Na ljeto ce OR ekspedicija odraditi niz partija od kojih su u Aurori njih 4. Gostovat će Derrick May, Ron Trent, Agoria, Tiefschwarz, Carl Cox te Richie Hawtin ili John Acquaviva. Pratite Klubsku Scenu i bit ćete na vrijeme informirani o svim idući događanjima.

 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2