Skip to main content
  • 7.02.2008.

Grooverider izjavio da je kriv za posjedovanje droge

Britanski glazbenik i prvak dnb scene, Grooverider čeka završetak suđenja u Dubaiu . Nakon prvog ročišta održanog prije nekoliko dana priznao je posjedovanje droge. Carinski službenk kod njega je pronašao 2,16 grama marihuane u studenom prošle godine kada je iz V. Britanije doputovao u Dubai na svirku u klub Lodge.

Piše: 

Grooverider je za obranu unajmio odvjetnika Mohammad AL-Reda da se bavi njegovim slučajem. To je isti onaj odvjetnik koji je uspio iz slične situacije izvući američkog producenta Dallas Austina koji je lani uhvaćen zbog posjedovanja kokaina. No, Austin je uz to imao i moćne prijatelje iz Amerike koji su mu osigurali slobodu, što ne izgleda dobro za Grooveridera jer on nema poznanstava u ovoj zemlji.

Carinski službenik je pri svjedočenju izjavio: „Pretražio sam ga i nije imao ništa zabranjenoga u sebi, ali kad sam pogledao njegovu torbu našao sam marihuanu u plastičnoj vrećici u jeans hlačama. Kad sam ga pitao o marihuani rekao je da je to za osobnu upotrebu i da je zaboravio izvaditi iz hlača“.

Grooverider je dodao: „Nisam imao namjeru donijeti drogu; zaboravio sam isprazniti džepove prije dolaska ovamo i žao mi je zbog toga“.

Drugo ročište zakazano je ovih dana, pa očekujemo novi izvještaj.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk