Skip to main content
  • 22.02.2008.

Grooverideru 4 godine zatvora za posjedovanje marihuane

BBC1 Radio izvjestio nas je da je zvijezda drum & bass scene Grooverider proglašen krivim za posjedovanje marihuane a s tim u vezi osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od 4 godine. Kao što smo već pisali u više navrata, Grooverider je uhićen za posjedovanje pornografskih materijala i droge odmah nakon slijetanja na aerodrom u Dubaiu, 23. studenog 2007.g. a u njegovoj prtljazi, točnije džepu od hlača pronađeno je 2.16 grama marihuane.

Piše: 

Početkom ovog mjeseca Grooverider je na ročištu iznio svoje stajalište da vrijednost droge koju je nosio bila je za 2 jointa, te priznao da je njegova i naveo kako je zaboravio izvaditi iz hlača. U obrani njegov odvjetnik iznio je da optuženi pri dolasku u UAE nije bio upoznat sa zakonima ove države.

U prilog mu nije išla činjenica da je 15 dana prije njegovog suđenja sud u Dubaiu na 4 godine zatvorio britansku državljanku zbog posjedovanja 0.34 grama marihuane. Razlog ovim čestim uhićenjima u 2008.g. je što su vlasti u Dubaiu postavile na aerodrome strožu i bolju opremu za detekciju opojnih sredstava.

Grooveriderova tjedna radio emisija na BBC Radio 1 nastavit će se, a radit će je njegov parnter Fabio.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk