Skip to main content
  • 18.09.2017.

Grooverska poslastica Tech Room u Boogaloou uz Alvin Kyera

Boogaloo je oduvijek živio na  relaciji vrhunskih DJ-a i onih manje poznatih za koje su sigurni da morate čuti

Piše: 

Kultni zagrebački klub već dugi niz godina u Zagreb dovodi creme de la crem svjetske underground scene. Od Chrisa Liebinga preko Dave Clarka i Marco Baileya pa sve do Jeff Millsa, svi su nastupali za pultom Boogalooa. Ono što ga stavlja na sami vrh domaće elektroničke glazbe je energija koja ispunjava klub. Bilo da se radi o warm up DJ-u ili o glavnom gostu eventa, u svakom trenutku čuju se zvižduci sa floora čime daju do znanja da groove fino šiba. Sama potvrda da je klub vrijedan svih hvalospjeva potrvđuje činjenica da je prošle godine osvojio Ambasadora by KlubskaScena.hr za ''Najbolji veliki klub u Hrvatskoj''. Ovim putem Boogaloo nas sve poziva na još jedno druženje, Tech Room 30.9. i napominju, bit će groovea na bacanje.



Tech Room
sprema se napasti floor i u goste dovode Alvin Kyera. Već u startu možete pretpostaviti da se radi o DJu i producentu iz Njemačke. Bez pretjerivanja, Nijemci znaju kako napraviti dobar groove. Sa samo 16 godina stao je po prvi puta za pult, kada ga je otkrio Bubi Schuster. Odrastao u Stuttgartu bio je najmlađi DJ u to vrijeme u Njemačkoj. Ništa ga nije sputavalo sa puta, bio je uporan sa željom da se popne na najvišu planinu bez obzira na prepreke. Sva trud koji je ulagao u sebe mu se isplatio i tokom karijere djelio je pult sa brojnim DJima. Groove kojim te tjera na neprestane pokrete doveo ga je do gaža sa Loco Diceom, Richie Hawtinom, Ricardo Villalobosom i Jeff Millsom. Nakon što je već deset godina bio DJ, odlučio je da vrijeme da neko vrijeme sjedi i u fotelji u studiju, a ne da samo stoji za mikserima. Iako tek nedavno, točnije 2015. kreće sa produciranjem, u kratkom roku pokucao je na vrata Rousha, NonStop, NoExcuse i Draft izdavačkih kuća. Svi redom su mu širom otvorili vrata, a trenutno je u pripremi novi ''Classy Soundsystem EP''.

Kao dodatno pojačanje imamo starosjedioca E-Basea, začetnika program Tech Room, kojeg ste svi već dobro upoznali jer nema di nije svirao. Sa druge strane tu je After Effect kojemu će ovo biti odlična prilika da svoje mlado znanje prenese putem zvučnika i dobro zatrese tlo pod nogama. Nemoj ništa čekati nego odmah u kalendar ukucaj datum i ponosi ručnik, jer bit će pakleno vruće.

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2