Skip to main content
  • groove
  • 8.06.2013.

Gruvaj uz Groove.ba

Partijaneri susjedne nam Bosne i Hercegovine, ali i šire, imaju novu adresu za praćenje svega što se događa na lokalnoj, ali i globalnoj elektronskoj sceni.

Naslovna foto

groove
 
Nedavno pokrenut portal Groove.ba, s naglaskom na EDM scenu, od strane labela Symbiosis Digitalis iz Sarajeva na čelu s Fochom, Wedranomi Atonicom, redovito prati scenu BiH te donosi vijesti s te iste. Osim vijesti, na portalu su mjesto našle i najave partyja, objave DJ profila te intervjui, a svi voljni za suradnju ili oni koji žele objaviti svoj DJ profil, slobodno se jave redakciji portala.
 
Groove.ba itekako je dobrodošao jer otkad je ugašen legendarni clubvibes.info, BiH scena nije imala jedan kvalitetan i dobar medij za EDM scenu. Promocija ovog portala dogodit će se 12. srpnja  na Ultra warm up partyju u splitskom Hemingwayu te  14. srpnja  u viškom Aquariusu.

{jcal_latest eventid=3017}
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk