Skip to main content
  • david guetta
  • 22.12.2012.

Guetta ponekad mrzi svoju glazbu

U posljednjem radio intervjuu za BBC Radio 1, Guetta je otkrio da ga ponekad uhvati period u kojem jednostavno mrzi svoju glazbu.

Naslovna foto

david guetta

Guetta je u razgovoru za BBC Radio 1 između ostalog izjavio da postoje trenutci kad jednostavno preplave misli kako mrzi sve ovo, no trenutno je u onoj drugoj sretnoj fazi, kad mu je sve sviđa i kad voli to što radi.

Trenutno je oduševljen novim singlom „Just One Last Time“ koji je napravio u suradnji s mladim švedskim dvojcem Taped Rai.  Priznao je da mora ženi kupiti jako dobar poklon za blagdane, jer ako je žena zadovoljna onda mu je i život lijep. Za Božić ne nastupa nego će ih provesti odmarajući i uživajući u druženju s obitelji.

{youtube}xyqQ4iT4IeU#!{/youtube}

No na stranu posljednji intervju, mi smo se nasmijali jednom iz ranijeg razdoblja ove godine u kojem je u odličnoj opuštenoj formi Radio 1 „Chris Moyles Show“  zapravo napravio najzabavniji intervju s David Guettom koji smo pogledali. Guetta je cijelo vrijeme iznenađen ludošću i šalama koje padaju na pamet dvojici britanskih voditelja, pita se kako im to prolazi, no prolazi im jako dobro jer emisija ima slušanost od 7 milijuna ljudi. S vremenom se opustio i sam se počeo šaliti iako nam se čini da puno toga nije razumio. Voditelji između ostalog smišljaju imena za njegov novi label, čak mu predlažu da ga nazove „More Money“ no čini se da Guetta nije shvatio šalu. Pogledajte!!

{youtube}gngUPYO3uTA{/youtube}

 

brejcha 2
dobar house mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.