Skip to main content
  • 24.06.2007.

Happynovisad.co.yu ima svoj stage na Exitu

Ed Rush i MC Rymetime, Tipper, Martin Landsky, Argy, Proket i John “00” Fleming ovogodišnji su headlineri na Happynovisad bini Exit Festivala. Posjetitelji ove bine će slušati trance, house progressive, minimal, techno, drum and bass i house. Jungle techstep nerofunk dj Ed Rush i MC Rymetime bit će headlineri treće večeri EXIT festivala.

Piše: 

Dobitnik Knowledge drum and bass nagrade za producenta godine izdao je novi album pod nazivom Chameleon. Vlasnik albuma Surrounded DJ Tipper nastupit će 13. srpnja. Na festivalu će puštati electro breakbeat ploče i opravdati mišljenje svojih kolega da je jedan od najboljih breakbeat DJa.

Martin Landsky će na Happynovisad bini predstaviti svoj minimal house set u nedjelju 15. srpnja. Njegov single "Housed" se našao na eksluzivnoj kompilaciji "5 Years Of Poker Flat" a single 12" je i dalje aktualan . Poslednjeg dana sa Poker Flat etikete radit će i njemački DJ Argy koji će predstaviti svoj house/garage, minimal house, techno, disco funk set. U petak, 13. srpnja za gramofonima će raditi i promoter novog drum ans bass oblika – techno drum and bass – Proket. Pjesme kao što su Guta, Locomotive, Skafandr postale su definicija technoid zvuka drum and bassa.

John “00” Fleming predstavnik progressive trance scene radiće prvog dana festivala na HNS bini. Fleming se trenutno najviše bavi promocijom Reysan Khan 'Shi du 2000', prvim izdanjem svoje izdavačke kuće Joof Recordings, a u međuvremenu piše muzičke recenzije za sedam magazina.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2