Skip to main content
  • hardwell
  • 25.02.2012.

Hardwell se vizualno nadograđuje

Kako bi ostao među zapaženima na sceni koja brzo mijenja svoj oblik i kvalitete Hardwell je svoje nastupe odlučio vizualno unaprijediti.

Piše: 

Naslovna foto

hardwell

Riječ je o novoj vizualnoj instalaciji koja će se premijerno prikazati na Visual Concept Showu na Energyju u Nizozemskoj 3. ožujka, događaju koji posjeti 20 tisuća ljudi.

Kako je i vizualno ključna komponenta u glazbenoj umjetnosti Hardwell je za ovaj zadatak regrutirao izvanredan talent Ruud de Wilda, snimatelja sa iskustvom u likovnoj umjetnosti i grafičkom dizajnu. De Wild je već radio na Hardwellovom vizualnom identitetu i njegovom zaštitnom znaku, na coverima albuma, knjiga, dizajniranju interijera i sl. Zajedno su napravili posebnu vizualnu instalaciju na 38 metara širokom zidu upotpunjenu Hardwelovom energičnom glazbom koju će prezentirati pred fanovima u Nizozemskoj, nakon čega će vizaulni postav biti dio njegove nadolazeće turneje.

Hardwell na ovom događaju dijeli pozornicu s Eric Prydzom, Sander Van Doornom, Fedde le Grandom, Tiëstom i drugim aktuanim zvijezdama. Premijerni nastup imat će 25. svibnja u zagrebačkom Mansionu.

{youtube}edAZg_kyrUA{/youtube}
 

sonus 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star desk