Skip to main content
  • Haris
  • 15.10.2015.

Haris snimio mix uoči predstavljanja Laus Music u Amsterdamu

Više od desetak naših DJ-a i producenata ove godine sudjeluje na Amsterdam Dance Eventu koji je započeo jučer 14.10. i traje sve do 18.10.

Piše: 

Naslovna foto

Haris


ADE je u ujedno i najbolja platforma za networking, upoznavanje, kao i predstavljanje projekata, etiketa, DJ-a, klubova. Ako imate neku ideju, a potrebna su Vam poznanstva i umrežavanje s svjetskom glazbenom industrijom, tada je ADE prava stvar za vas. Klubsku scenu predstavlja Active Line Six. Gdje sviraju i kako sudjeluju u programu naši akteri ovogodišnjeg ADE-a već smo pisali mnogo puta, a evo malog podsjetnika.
{youtube}w6JLlwCgIS0{/youtube}

Haris je tako išao korak dalje pa snimio ADE Playground Laus Showcase Sampler na kojem možete čuti trake renomiranih imena tech-house scene od Terry Francisa preko Colin Dalea i Dave Mothersolea, tu su i brojne trake njegovog labela Laus, kao i naši stari znanci Ivan Komlinović, Marko Nastić, Felver, Mili Šefić, Audiometric. Ovaj miks je ujedno i najava predavanja u Amsterdamu. Miks možete poslušati na dnu ovog članka.

Što se tiče njegovog predavanja, ono je na rasporedu 16. listopada za InDeep'n'Dance Records, od 13 do 16 sati, na kojem će se pozabaviti tehnikama glazbene produkcije i posebnu pažnju posvetiti međuprostoru intervencija između elektroničke i akustične glazbe. Predstavit će i svoj vlastiti Laus label u formi live seta koji će uključiti i njegovo novo izdanje na Dexonovom InDeep'n'Dance Recordsu.

 

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2