Skip to main content
  • 15.11.2017.

HDS objavio dva natječaja u svrhu podupiranja i promoviranja elektroničke glazbe

Pozivamo vas da se prijavite na HDS-ov natječaj kojemu je cilj podupiranje aktivnosti hrvatskih glazbenika, glazbeno stvaralašto i glazbenih manifestacija. U tijeku su dva natječaja, BTL i ElectroCRO.

Piše: 

BTL natječaj otvoren je do 24. studenog, tako da za njega nemate previše vremena. Od vas se traži da dostavite detaljan umjetnički, organizacijski te financijski opis projekta. Fond ovog natječaja iznosi 350.000 kuna. A na koga se odnosi ovaj natječaj?

Ovaj natječaj je šire prirode, ali uključuje elektroničku i urbanu klupsku glazbu, dok također podupire i promovira festivalske sadržaje, smotre, natjecanja te koncerte.

Više detalja, kao i samu prijavnicu potražite na linku – https://www.hds.hr/otvoren-btl-natjecaj-4/

Drugi natječaj HDS-a, ElectroCRO orijentira se isključivo na klupsku elektroničku glazbu. Prije nego se krenete prijaviti, potrebno je znati, da pravo na prijavu na natječaj imaju isključivo pojedinci koji su redovi ili pridruženi članovi HDS-a i/ili DJ-i s važećom licencom registiranom od strane ZAMP-a, te manifestacije, projekti i događaji čiji je barem jedan direktor ili odgovorna osoba redovni ili pridruženi član HDS-a i/ili DJ s važećom licencom registiranom od strane ZAMP-a.

Rok za prijavu ovog natječaja je 1. prosinac, te kao i kod BTL natječaja, potrebno je dostaviti detaljan umjetnički, organizacijski i financijski opis projekta. Fond za natječaj ElectroCRO iznosi 35.000 kuna, a podijelit će se u ne manje od 2 te ne više od 7 projekata.

Ostale bitne informacije potražite na linku – https://www.hds.hr/objavljen-natjecaj-electrocro/

[WEB]
[FB]
[TW]
 

brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 2