Skip to main content
  • 28.09.2022.

Headliner u kultnom Ministry of Soundu nije htio prepustiti pult kolegama

Gordo, poznatiji kao DJ Carnage, je bio bookiran kao headliner za nastup u londonskom Ministry of Sound klubu.

Piše: 


Nakon Gorda svoje setove su trebali odraditi i britanski DJ-evi Waze i Essel i zaključiti večer, no do toga nije došlo. Iako je dio fanova došao upravo zbog Wazea i Essela, oni nisu imali priliku doći na red jer se klub zatvara u 6 sati dokad je trajao set gvatemalskog-američkog DJ-a i producenta.

Jutro poslije, Waze se oglasio na Twitteru “Headliner je odbio sići sa stagea što je značilo da drugi DJ i ja nismo imali priliku odraditi naše setove. Nakon desetljeća nastupanja nikad nisam doživio takvu aroganciju i bezobrazluk, a nastupao sam s puno većim (i boljim) izvođačima”.

 

 

Nakon Wazea, javila se i Essel kojoj e ovo trebao biti debitantski nastup u glavnoj klupskoj prostoriji Ministry of Sounda. U svojoj objavi, Essel je spomenula kako se posebno spremala za ovaj set te da su joj došli bliski prijatelji koji su je htjeli podržati, ali nisu imali priliku zbog Gorda.


 

Nakon niza negativnih reakcija ljubitelja elektroničke glazbe na društvenim mrežama, javio se i sam Gordo. U svom priopćenju na Twitteru je pokušao dobiti simpatije ogorčenih korisnika te je pozvao Wazea i Essel da mu se pridruže na nekom od njegovih nastupa u budućnosti. Je li uspio pridobiti publiku na društvenim mrežama nazad, procijenite sami.
 

 

 

brejcha 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2