Skip to main content
  • 3.08.2007.

Heineken Green Room Session

Klub Aquarius u uvali Zrće na otoku Pagu ugostit će najbolji party ovog ljeta – Heineken Green Room Session. Heineken Green Room Session zamišljen je kao nezaboravno iskustvo uživanja u nastupima međunarodno priznatih glazbenika u ekskluzivnom okruženju, to je prava glazba za prave ljude na pravom mjestu.

Piše: 

Naziv ovog događanja dolazi od termina „Green Room“ koji se odnosi na prostor uz pozornicu u kojem se okupljaju izvođači i njihovi gosti kako bi se opustili i družili tijekom ili nakon koncerta. Heineken Green Room Session u klubu Aquarius ugostit će vodeća imena klupske glazbene scene: britanski duo Soul Central čiji se aktualni hit „Stronger on my own“ vrti na radijskim postajama diljem svijeta, dok će DJ-i Inusa Dawuda i Jay prirediti nezaboravan After beach party za sve prisutne u klubu Aquarius prezentirajući novi glazbeni koncept Jam After House.

Green Room Session odražava glavne značajke Heinekena – strast za kvalitetom koja donosi jedinstveno iskustvo i užitak namijenjen dijeljenju s prijateljima.

Heineken Green Room Session – to jednostavno morate doživjeti!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk