Skip to main content
  • 14.07.2006.

Heineken Music putovanje započinje u Dubrovniku

Heineken Music Thirst Studio poziva sve ljubitelje klupske glazbe da posjete Thirst Studio Session u Dubrovniku 14. srpnja. Događanje počinje u 10 sati, a ulaz je besplatan! Prvi od tri Thirst Studio Sessiona u Hrvatskoj dogodit će se u dubrovačkom klubu Lazareti gdje gostuju  popularni DJ-i: Roberto de Carlo, Milk and Sugar, Kathy Brown (live) i DJ Pippi.

Piše: 

Ljubitelji klubske glazbe imaju priliku osobno se uvjeriti u preciznu tehniku i jedinstveni zvuk s primjesama soula, jazza i latino glazbe koju izvodi Roberto de Carlo ili pak uživo čuti kako svira DJ Pippi koji u legendarnom noćnom klubu Pasha na španjolskom otoku Ibiza nastupa od 1984. godine. Thirst Studio Session u Dubrovniku samo je zagrijavanje u sklopu Heineken Thirst Studija –  najveće svjetske potrage za talentiranim producentima i DJ-ima koja obuhvaća i Hrvatsku. Studio Sessioni u Dubrovniku, Rijeci i Zrću dovest će atmosferu do usijanja prije glavnog događanja u Primoštenu 5. kolovoza.

Tijekom sljedećeg tjedna hrvatski će žiri sastavljen od šest renomiranih članova hrvatske glazbene industrije: Coca Mosquita, Eddieja Ramicha, Valentina Kanzyanija, Petra Dundova, Aleksandra Antića i članova Leut Magnetica izabrati 3 finalista Thirst Studija 2006. Snimke tri odabrana  finalista bit će poslane u Los Angeles gdje će svjetski poznati producent –  BT – izabrati najboljeg. Pobjednik će biti pozvan da provede dan u studiju s BT-em gdje će zajedno raditi na novoj snimci. Snimka proizvedena u studiju bit će promovirana na glavnom događanju Thirst Studija u klubu Aurora u Primoštenu 5. kolovoza.

Thirst Studio namijenjen je svima koji uživaju u dobroj glazbi različitih žanrova a usmjerit će se na stvaranje i izvođenje nove glazbe. Kroz  Thirst Studio, Heineken će surađivati s vodećim svjetskim glazbenim umjetnicima u cilju stvaranja  vjerodostojnog i originalnog glazbenog materijala te otkrivanja neafirmiranih talenata koji spajaju različite glazbene žanrove (dance i rock).

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2