Skip to main content
  • Matthew Herbert
  • 23.01.2013.

Herbertovih 130 traka na jednom mjestu!

Matthew Herbert obavezno je glazbeno štivo svih ljubitelja jazza, a pogotovo elektronike. Ovaj britanski DJ i producent u svojim produkcijama ne koristi ni drum machine, ne sampleira druge umjetnike, te ne koristi synthove.

Piše: 

Naslovna foto

Matthew Herbert

Ako se još niste upoznali s radom ovog vrlo specifičnog glazbenika, koji je nedavno i postao šef BBC-eve radionice zvuka, svakako morate proguglati njegovo ime i rad. Sa svojom ženom Dani Siciliano, napravio je neke od najboljih house stvari, kao i albuma, u prošlom desetljeću. Jedan od tih albuma je i Bodily Functions, koji je nedavno doživio svoje reizdanje, nakon 11 godina, a koji je napravljen od sampleova ljudskog tijela.

Ovaj album dobio je cijeli jedan ekstra CD remikseva (kao i 12”), koje su radila imena poput Mr. Oiza, Kozea, Recloosea, Matmosa, pa i samog glazbenika.

alt

4. ožujka preko njegove etikete Accidental Records Matthew Herbert će kao Herbert izdati ‘Herbert Complete’, prvo kao digitalno izdanje, a potom kasnije ove godine i kao boxset 130 njegovih traka, uključujući rijetke rane singlove, bonus remikseve, live sessions, i određene vizualne dodatke.

Kako bi najavio ovo izdanje Herbert je i otkrio video za stvar Foreign bodies, skinutu upravo s gorespomenutog Bodily Functions albuma, a koja nikad nije prikazana online.
{youtube}753lLPUIfMk{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
brejcha 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2