Skip to main content
  • 14.12.2015.

Hibrid predstavio spot za remiks pjesme Sare Renar

Sarajevski producent Dino Aganović a.k.a. Hibrid, DJ i pokretač digitalne etikete Submarine Vibes, objavio je videospot za remiks pjesme "Jesen" Sare Renar.

Piše: 

 
Jedna od najperspektivnijih predstavnica novi(ji)h ženskih kantautorica na domaćoj sceni, zagrebačka glazbenica Sara Renar, debitantski je album "Djeca" izdala 2013., a prošle je godine objavila EP “Jesen”. Nešto više od godinu dana nakon objave njezina EP-ja, uslijedila je Hibridova obrada pjesme "Jesen" koju Aquarius Records donosi na novom EP-ju koji uključuje službeni remix, radio edit i club mix.
 
Hibridova glazba poznata je po dubokim, ambijentalnim zvukovima kojima nikad ne nedostaje emocionalna nota. Neke od najpoznatijih traka su mu "Bašeskijina samoća", "Samo sanjar" i "Da li biti Normalan", a za sljedeću je godinu najavio i novo izdanje, EP "Noćna Ptica".
 
Čudnjikava interpretacija "Jeseni" sastavljena je od tri različita stila koji prilikom stapanja u cjelinu čine uhu ugodnu, umirujuću traku za koju je u sarajevskom studiju Spektroom realiziran i videospot.  
 

sea star mobile
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2