Skip to main content
  • home made
  • 9.11.2013.

Home Made noći u Sirupu

U novom Sirupu od sljedećeg vikenda kreće mjesečno predstavljanje  labela Home Made, prisutnog na domaćoj sceni od 2004. godine.

Naslovna foto

home made
 
Iako su aktivnosti u izdavaštvu na kratko bile zamrznute, posljednjih godinu dana Home Made dobiva čvrstu i konzistentnu formu kroz izdanja na mjesečnoj bazi. Koncept je i dalje promocija hrvatske elektronske glazbe prema globalnom tržištu, koja se realizira kroz mrežu međunarodnih partnera. Aktualne suradnje s hrvatskim studijima poput Neumatika Petra Dundova te Zarkoffovog Sensoriuma te proaktivnom suradnjom s nezavisnim autorima i studio inženjerima rezultirale su sinergijama koje stvaraju nove vrijednosti.
 
Prvo izdanje donosi live nastup Monoteka koji priprema specijalni dvosatni set u kojem će predstaviti svoju produkciju u live izvedbi, ali i razne obrade glazbe koja ga inspirira u njegovom kreativnom neredu, kako ga sam naziva. Trenutno radi na prvom samostalnom albumu te surađuje s mnogim glazbenicima među kojima svakako vrijedi istaknuti dvogodišnju suradnju s Jurom Stublićem, jednim od najznačajnijih glazbenika s ovih prostora.
{youtube}7ngUt9YB7ug{/youtube}
 
Premijerno će predstaviti i jednog skrivenog gosta koji će odraditi warm up DJ set, a koji se za ovu priliku potpisuje s H.B. Tko dođe na vrijeme sigurno će se ugodno iznenaditi. Pored gostiju, nastupit će FM i Sergej Snooze, rezidenti Home Made noći, ali ujedno i u ulozi autora koji promoviraju svoj posljednji EP ''Dream Our Wave'', na kojem se, pored orginalnih traka ''Dream our Wave'' i ''Kada je sada'', nalaze i remiksevi Squarewavea, Liquid Levela, legende dub techna u Hrvata, te mladog dalmatinskog producenta Ivana Romca.
{youtube}vEuJaRyacso{/youtube}
 
Prva Home Made noć održava se u subotu, 16. listopada, participacija je 30 kuna, a za članove kluba tek 15 kuna.

{jcal_latest eventid=4841}

dobar house desktiop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju