Skip to main content
  • 10.10.2006.

Hotel Es Vive kompilacija prodana u 100.000 primjeraka

Ljeto 2006.g. lansiralo je label Fierce Angels među najtraženije. Čak je i popularni Mixmag potrošio 4 stranice magazina za članak o njima. Fierce Angel je novi label Mark Doylea, inače kreatora i pokretača Hed Kandia. Do veljače 2006.g. njegov novi label orjentirao se na vlastitu promociju u Velikoj Britaniji i Kolumbiji. 

Piše: 

U svibnju je izdana i prva kompilacija „Tokyo Disco“ a u lipnju još jedna „Beach Angel“. Budući da je Mark radio na pokretanju Hed Kandi-jevih kompilacija Base Bar i Es Vive, nakon odlaska od njih iskoristio je nazive ovih kompilacija i napravio novu Hotel Es Vive koja je izašla za Fierce Angel. To je bio pun pogodak. 3 mixana CDa ljetnih dancefloor himni i hitova donijelo je 100,000 prodanih primjeraka u rekordnom roku. Prvi disk "Poolside" je mix u lounge stilu, drugi "The Bar" je presjek funky housea, a treći "After Hours" je za after partye.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2