Skip to main content
  • 11.05.2010.

House United u Aquariusu

In House Selection, Blacksoul Music i House Fusion postaju House United. In House Selection emisija je na Radiju 101 posvećena house glazbi, te ujedno i klupska večer koju vodi DJ Frx, popularni zagrebački DJ poznat ljubiteljima dobrih tuluma diljem Hrvatske. DJ Frx u svojoj bogatoj biografiji krije sudjelovanje u začetcima hip hop kulture glavnog grada, pokretanje clubbinga uz house glazbu, te svirke sa nizom svjetskih faca kao što su Louie Vega, Afrika Bambaataa, Jazzy Jeff, Darren Emerson i mnogi drugi.

Piše: 

 
Blacksoul music bez sumnje je najpoznatiji hrvatski label na međunarodnom tržištu, a njegov gazda, Tomislav Blacksoul Pasanec, ponosno predstavlja glazbena izdanja i remikse niza producenata među kojima su Samir Maslo, Tom & Grade, Conan Liquid, Aaron Ross i Baggi Begovic.
Blacksoul je, između ostalog, prvi hrvatski house DJ koji se imao priliku predstaviti na ovogodišnjem WMC-u u Miamiu.
Blacksoul music je ponosan dom i produkcijskim uradcima poznatog DJ dvojca Tom & Grade.
Tom & Grade su također na sceni od davnih dana, od Kluba 1, preko Mastersa, uvijek prisutnog Aquariusa, do Body & Soula u Bestu, lista provoda vođenih ovim glazbenim sladokuscima traje i dalje. Nedavne uspjehe bilježe svojim remiksima i izdanjima za Audiodamage records, poput novog singla "Rock All Night", koji podržavaju brojni svjetski DJ-i.
 

House Fusion jedna je od najpoznatijih i najdugovječnijih klupskih večeri u Zagrebu. Od svojih skromnih početaka prije 8 godina u klubu Arion do današnje rezidencije u Lemonu, DJ Ant, DJ Tom Bug i DJ Andrija izmoreni komercijalnim programima i večerima uspješno guraju svoj stil. Njihov spoj underground i mainstream glazbe po uzoru na partije poput Defected in the House pronašao je svoju publiku u Zagrebu koja ih vjerno prati svake subote.

HOUSE UNITED @ AQUARIUS 14.05.2010.

A2 Room:
DJ Ant
Blacksoul
DJ Andrija
Tom Bug
 
A3 Terrace Room:
DJ Frx
Tom & Grade
 
Ulaz do ponoći 20 kn, nakon 40 kn.

sonus 2
sea star mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju