Skip to main content
  • 25.11.2009.

Housefusion i DJ Grade u Lemonu

Treći po redu Housefusion koji će se održati u klubu Lemon bit će u Petak, 27.11.2009. Za pultom su HF rezidenti Ant & Tom Bug, te će Vas zabavljatii sve do 4 ujutro. U Subotu, 28.11.2009 Lemon bar & club ugoščuje poznatog zagrebačkog DJ-a.

Piše: 

Grade je poznati hrvatski DJ i producent s iznimno dugom i bogatom karijerom. Počeo je prije više od 15 godina, a posljednjih 8 godina surađuje sa DJ Tomom (Tom & Grade) što je rezultiralo i iznimno uspješnim početkom producentske karijere koju tek očekuju blistavi dani. Izdali su za nekoliko priznatih i kvalitetnih europskih izdavačkih kuća (Map Dance, Apple Funk, Audiodamage, Reelgroove, Blacksoul Music), kao i za jednu američku, a imena s kojima su surađivali su vrlo respektabilna (Muzzaik, Andy Ward (Soul Central), Kid Massive, Legz & Femi B. Ali Payami…). Iza njih su preko nekoliko remixeva i dva autorska singla.

Grade je bio rezident najkvalitetnijih i danas već kultnih klubova poput Kluba Radija 1, Besta, Klulušića, Aquariusa i Gjure, a također je bio i radijski glazbeni urednik na legendarnom Radiju 1. U svojoj je karijeri svirao po mnogim klubovima širom Hrvatske, ali je i surađivao s mnogim vrhunskim tvrtkama na njihovim promotivnim eventima ili turnejama (Red Bull, Heineken, TDR, Becks, T-Com, Phillip Morris…). Naravno, svoju kvalitetu potvrdio je i sviranjem sa mnogim velikanima klupske scene (Eric Prydz, Little Louie Vega, David Morales, Armand Van Helden, Andy Ward, Miguel Migs, Shapeshifters, Kid Massive, Pete Tong, Copyright, Freemasons, Knee Deep, Barbara Tucker, Jamie Lewis, Claude Monnet, Ian Pooley, Sister Bliss, Danny Rampling, Timmy Regisford, Llorca, Jori Hulkonnen, Paul Woolford, Phats & Small…). Također je bio i ko-autor prve hrvatske mixane klupske kompilacije pod nazivom „Nitelife vol.1“ sa kolegama Frxom i Tomom, te međunarodne kompilacije iz serijala „United DJs“. Poznat je i po svom širokom glazbenom znanju koje mu omogućuje šarolikost u setovima, odnosno mogućnost prilagodbe publici, lokaciji ili specifičnosti određenog eventa.

sea star desk
sea star mobile
Vezani članci
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju