Skip to main content
  • 8.02.2024.

Boogaloo donosi uzbudljiv program elektroničke glazbe u sljedećih mjesec dana

Nakon nekoliko neizvjesnih tjedana, zagrebački Boogaloo se vraća svom ustaljenom ritmu, ispunjenom uzbudljivim programima.

Piše: 

U petak 16. veljače, Future Scope donosi čari detroitskog techna u “hram sreće” uz Kevina Saundersona, kojeg će za pultom dočekati Mr. DJ Dario te Felver.

Kevin Saunderson jedan je od DJ-eva i producenata koji su imali veliki utjecaj na elektroničku scenu, osobito u Detroitu kao dio trojca Belleville Three. Na sceni djeluje još od 80-ih, a zbog svoje nevjerojatne energije dobio je nadimak “The Elevator” jer je upravo on taj koji je proširio novi zvuk publici. Osim toga stoji iza organizacije Detroit Electronic Music Festivala – Fuse-In gdje svi posjetitelji mogu uživati u technu na samom mjestu rođenja istog. Saunderson se osim ozbiljnih nastupa i produkcije može pohvaliti i sviranjem na NBA utakmici, ali i osnivanjem vlastitog labela.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Future Scope w. KEVIN SAUNDERSON [16.02.2024.]

U subotu 17. veljače, iskusni DJ te rezident Boogalooa i Future Scopea, Shipe slavi svoj rođendan uz bliske prijatelje i kolege. Rođendansku proslavu koprivničkog DJ-a će upriličiti svojim setovima DJ Jock, Kali, Toni Juranović, Neroa, M.I.L.E. i Zhajo.

FB EVENT: SHIPE b-day [17.02.2024]

U subotu 24. veljače, Boogaloo sprema funky poslasticu uz službeni Dino Dvornik tribute band.

Dino Dvornik Tribute (Official Bend) osnovan je 2008. godine, povodom preranog odlaska hrvatskog kralja funka, Dina Dvornika. Na inicijativu njegove supruge Danijele, okupili su se neki od najboljih glazbenika na ovim prostorima, Dinini uski suradnici, i oživili njegov duh na najvjerniji i najbolji mogući način. Dino je iza sebe ostavio pregršt hitova, koji kroz ovaj bend žive i dan danas.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: DINO DVORNIK TRIBUTE BAND@24.02.2024

U subotu 9. ožujka, Future Scope premijerno dovodi englesku progressive ikonu, Johna Digweeda u Boogaloo. Uz legendarnog headlinera za pultom će na velikom flooru naći još Lemon, DJ Jock i Shipe, dok će after na malom flooru vrtiti Neroa, Senno i Sin.

Početkom ožujka, zagrebačka publika će prvi put imati priliku slušati Johna Digweeda koji u svojim nogama ima preko 30 godina karijere, a prošle godine je proslavio i 25 godina vlastitog Bedrock Recordsa. Iako je najpoznatiji po progressive zvuku, Digweedov glazbeni opus varira od downtempa pa sve do acid techna što mu omogućuje da razvija svoj set prikladno toku večeri. Uz karijeru bogatu izdanjima za labele, Digweed se može pohvaliti i trakom “For What You Dream Of” koja je iskorištena u kultnom filmu Trainspotting, a objavljena je još pod aliasom Bedrock koji je kreiran u suradnji s Nickom Muirom. Osim u solo izdanju, John Digweed se često za pultom nalazi sa svojim dugogodišnjim partnerom Sashom.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Future Scope w. JOHN DIGWEED [09.03.2024.]

brejcha 2
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.