Skip to main content
  • 2.12.2018.

HRT, Jutarnji, Slobodna Dalmacija, Večernji o Ambasadoru

Prošlo je točno deset dana od treće dodjele nagrada Ambasador koja osim što dodijeljuje priznanja, radi na prepoznatljivosti scene među medijima i institucijama.

Piše: 

Tako su brojni regionalni, nacionalni i županijski mediji izvještavali nakon uručenja priznanja u 25 kategorija. Svakako jedan do svjetlijih trenutaka definitivno je reportaža od 70 sekundi izravno sa Ambasadora uz izjave koju je emitirao HRT u emisiji "Vijesti iz kulture" 22. studenoga oko 23h. Prilog možete vidjeti ovdje.

Sibenik.in nakon dodjele 22.11. oduševljeno piše jer su u Šibenik stigle brojne nagrade: "Šibenska elektronska plesna scena među najjačim u Hrvatskoj: Ekipa iz RatCat-a vraća se kući s pregršt 'Ambasadora'"

Jutarnji u tiskanom i digitalnom izdanju 23.11. izlazi sa naslovom "Yakka, najbolji hrvatski DJ – 'Domaću scenu sam pokorio, sada želim svirati vani'"

Tulumarka potom piše: Dodijeljene su nagrade Ambasador: Sonus je najbolji festival, a tko je DJ godine, najbolji klub ili klupska večer?

Šibenski portal Slobodne Dalmacije prenosili su i 23.11. vijest o nagrađenim projektima i izvođačima – Među najjačima u Hrvatskoj Ekipa sa šibenske plesne scene vratila se kući s punim prtljažnikom "Ambasadora", dok Šibenskiportal kaže slijedeće: Šibenska elektronička scena pobrala najviše nagrada na ovogodišnjoj dodjeli Ambasadora

Večernji u tiskanom izdanju 24.11. piše o laureatima nagrade, dok digitalno donosi puno širi tekst i intervju sa osnivačem projekta pod naslovom: "Dodjeljene nagrade Ambasador: "Lobiji koče napredak", kaže osnivač"

SlobodnaDalmacija.hr u subotu, 24.11.
piše: "Bravo za solinskog DJ Peru Fullhousea: njegov Moondance Festival ovjenčan je dvjema važnim nagradama, evo zbog čega je slavio i splitski DJ"

Riječki Novi List također 24.11. donosi priču o projektu "Dodijeljene nagrade Ambasador: Riječka Crkva – najbolji klub u Hrvatskoj"

Tportal.hr 26.11. izvještava "Treću godinu zaredom Sonus proglašen najboljim hrvatskim festivalom", a istog dana i Jutarnji.hr donosi priču o Sonusu.

O Ambasadoru su izvještavali regionalni mediji Klix.ba o pobjedi After Affaira kao regionalnog DJ-a; N1, Telegraf.rs i Kurir.rs o tituli Lovefesta za regionalni festival godine; te su izvještaji bili na radijskim stanicama Ultra FM Split, HR2, Radio 101, Yammat FM.

kruder web
kruder
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.
hall mob
San Francisco je bio epicentar američke rave scene, koji je svjedočio legendarnim zabavama početkom 90-ih.