Skip to main content
  • alt
  • 5.11.2014.

Hrvat u Berlinu izbacuje novi EP

Audiometric Records DJ Maryja izdaje traku hrvatskog DJ-a i producenta koji se otisnuo u bijeli svijet kako bi rasplesao srca i izvan balkanskih granica.

 
Njegova adresa trenutno ima berlinski poštanski broj i Srđan Thian i dalje neumorno radi. Na sceni se pojavio sredinom 90-ih kao DJ i promotor klubova. Bio je organizator poznatih Tatraplan partija u klubu Valentino, koji je pomogao oblikovati cijelu jednu generaciju zagrebačkih partijanera. Partiji su se kasnije preselili u glasovito underground gnijezdo, Masters.
 
Kako se dobar glas, u njegovom slučaju ritam, daleko čuje 2004. probija se i na internacionalnoj sceni i dobiva rezidencije u renomiranim štutgardskim klubovima Lush i HaBar i šansu da vrti na Nurnberg Summership Festivalu. Nakon toga put ga vodi u berlinski Diveta klub u kojem okreće repertoar naglavce uvodeći svoju viziju minimala i tech-housea.

alt

 
No gospodin Thian nema nikakvu namjeru stati. 20 godina na sceni je proletjelo kao treptaj. Vrijeme leti kada radiš ono što voliš. Ovom prilikom vas pozivamo da poslušate novo EP izdanje Audiometric Recordsa, izdano na Beatportu prethodnog mjeseca. Radi se o autorskoj stvari jednostavnog naziva koja sažima čitavu njegovu filozofiju u jednoj riječi, “Moving”. Uz ovu groovy tech-house traku na izdanju ćete moći pronaći još dva remixa koje je za njega načinio Anes Sama, renomirani salzburški džokej. Stisnite play, zatvorite oči i uživajte dragi naši. 
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk