Skip to main content
  • 11.12.2022.

Hrvatski producenti prešišali milijun streamova s pjesmom na Spotifyju

Lagani ljetni radijski hit u ritmu nešto više komercijalnog housea ušao je u “milijunski klub”

Piše: 

Dva mlada i perspektivna hrvatska producenta Bruno Pietri i Pete Spruce ljetos su objavili “Don’t Let Me Go” na renomiranom Warner Music Groupu uz podršku Dancing Beara. Nova zajednička traka je nastavak njihove suradnje koja je krenula prošle godine s “It Ain’t Right” objavljenoj kroz Spinninov Talent Pool, koja također ima više od milijun streamova.

Osim milijunske slušanosti na Spotifyju, “Don’t Let Me Go” dobro kotira i na YouTubeu gdje ima četvrt milijuna pregleda, a Deezer ju je uvrstio na 35. mjesto na “Croatia Top List”. Zahvaljujući nešto mekšem zvuku, svoje mjesto traka je našla i u radijskom eteru u Hrvatskoj, ali i diljem svijeta.

”Volio bih da se pojedinačno mogu zahvaliti svima koji slušaju naš singl diljem svijeta, a pogotovo slušateljima iz Hrvatske i regije. Smatram da je “Don’t Let Me Go” početak jedne nove ere te da jepostavljen standard po kojem trebam raditi i u budućnosti.” izjavio je Bruno Pietri povodom ulaska u milijunski klub streamova. ”Kad je pjesma bila napravljena i prije nego je igdje izašla znao sam odmah da ima velikog potencijala. A upravo se to i dokazuje ovim brojkama!”  dodao je Pete Spruce.

Don’t Let Me Go” je dostupna na svim streaming platformama, a lyric video pogledajte na YouTubeu.

 


 

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2