Skip to main content
  • 1.12.2015.

Hrvatski underground za globalno uho na friskyRadiju!

Friskyradio.com živahno je mjesto beata koje kroti radio valove, a ove subote, 5. prosinca, u potpunosti voli baš tvoju lijepu zemlju i ni jednu drugu.

 
Zašto je voli? Jer tko ne bi. Pod naslovom Frisky Loves Croatia namjera je pokazati svijetu koji su to baš underground tokovi koji našu scenu čine toliko specifičnom i privlačnom elektronički uštimanom globalnom uhu.
 
S lokacijama koje tresu do srži bića, golemim festivalima, intimnim malim eventima, predanim DJ ima u rovovima zvuka i strastvenim fanovima, tvoja lijepa zemlja ima baš sve što bi zagriženo dijete elektronike moglo poželjeti. 

 
Sila je jaka u Lijepoj Tvojoj i Našoj, a Friskyradio zna da stabilnost scene leži u rukama ne stranih gostiju koji samo ponekad bace pokoji veliki party već u predanim domaćim prstima koji čvrsto drže konce organizacije, provedbe i kreative kroz sve mjesece. Stoga će FRISKY Loves Croatia organizirati jedan cjelodnevni show u kojem će se svijetu predstaviti naši momci, pokretači scene, inovatori i zaljubljenici u sve ono za što ona stoji. Detaljni intervju s Rubb Surrom, Marcom Grabberom i Silviom Hrabarom možete uhvatiti ovdje, a domaće zvučne vibracije globalnom audiosferom će uz njih još 5. prosinca odaslati i Ivan Romac, Adam & Adam, System Divine, Bonaca, Chani Brawo, Jakša Pavičević, The Wheel Man, Cristian Deklić i Tome R.

 
Na službeni radio show i sve setove koji će biti dostupni po emitiranju emisije možete kliznuti ovdje na totalno skroz službenu Frisky radio stranicu. Priznaj, kada si posljednji put na jednom mjestu mogao uhvatiti ovoliko domaćih velikih? Pozdravljamo ovu divnu inicijativu i stavljamo takac makac na ušne školjke za subotu.
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2