Skip to main content
  • alt
  • 15.02.2015.

Hrvatsko-brazilska suradnja Enterova rezidenta

Adriano Fuerte domaći je DJ i ENTEResdent s posebnim nosom za jake beatove i ne tako samozatajne melodije koje pune podije.

 
Adriano se javio renomiranom brazilcu iza pulta Johnnyju Glövezu s idejom za suradnju. DJ i producent s bazom u Rio de Jaineru je prihvatio i zajedno su se bacili u realizaciju.

alt

 
Tako je do ušnih školjiki napokon stigao rezultat, nova stvar naziva "Scarlett". Adriano je napomenuo kako su htjeli dobiti jednu konkretnu big room stvar i misli da su misiju ispunili rekavši kako je:
 
"Scarlett je baš to, jedna jako energična, festivalska, big room stvar koja počinje laganom, mističnom melodijom, a na kraju dovodi do jednog ludog festivalskog dropa, na kojeg ne možeš ne skakati kad ga čuješ u klubu".
 
Kako zvuči internacionalna suradnja Johhnya i Adriana, koji već 40 tjedana sipa progressive i electro house stvari u Enterov eter, poslušajte i također si je na zvučnom oblaku bez pola frke skini free. Uopće ne sumnjamo da će se stvar naći i na playlisti rezidenture u "Enter The Clubu". Enjoy!
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2