Skip to main content
  • alt
  • 14.05.2015.

Humanitarac “Korak za Martinu”

Partyji su generano ovdje da se zabaviš i odmoriš, ali tu i tamo stigne pokoji s mnogo nesebičnijim i plemenitijim ciljem.

 
Upravo jedan ovakav priprema se ove subote, 16. svibnja, u Vinkovcima na HNK Cibalia nogometnom stadionu na pomoćnom terenu. Humanitarac je naziva “Korak za Martinu”.
 
Radi se o open air partyju na koji su se odazvali mnogi ne bi li kroz ono što vole pokazali ljubav i prema jednoj od nas. Jedna od rijetkih istina u koje ne moraš sumnjati je da ljubav dalje generira ljubav pa vas stoga ekipa poziva da dođete malo ljubavi i podrške pokazati za Martinu Dragičević. Martina je kao posljedicu prometne nesreće zadobila vrlo teške ozljede i da bi vratila stari život nazad pred njom su još dugi mjeseci borbe, rehbilitacije i liječenja.

alt

 
Nezgoda je upravo to, neplanirani životni događaj koji preokrene sve i nikad ne znaš koji dan ćeš napusiti party na planetu, no Martina je preživjela i potrebna joj je vaša pomoć. 
 
Biti će dovoljno ubaciti 20 KN. Preskoči koju kavu i usmjeri taj novac gdje je potreban. Pozivu na pomoć odazvalo se nekoliko lineupaša i na ovom open airu za vas od 18 vrte Andrea Giordani, Delayer, Onio Scortek, Fixsell, Indy Slide, Hudi & Lu Kaku, Tom Spock, Kal El, Kruno S i Sasskia.
 
Podijelite info, javite prijateljima Vinkovčanima, dođite nam, plešite i podržite jednu borbu. Zdravlje ne bi trebalo biti privilegija onih koji si ga mogu priuštiti, ali dok zakoni ne stignu moral ipak možeš pomoći.
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2