Skip to main content
  • alt
  • 6.12.2014.

I elektronički Grammy ide u ruke…

Grammy, Emmy, Tony… nikada baš nismo u potpunosti sigurni koja nagrada je točno za što. No zanimljivo, Grammy je zapravo skraćena verzija originalnog imena koje glasi Gramophone Awards i nominacije su stigle.

 
Hah! Pa ajde sada ti reci da ćeš zaboravii za  što stoji Grammy. Ovu nagradu dodjeljuje NARAS (National Academy of Recording Arts and Sciences) kako bi odala priznanje, skinula šešir i naklonila se onima koji su postigli izvanredna postignuća u glazbenoj industriji.

alt

 
Znate li koliko je kategorija za sada? Čak 83 i na velikoj ceremoniji, koja će se održati 6 dana prije Valentinova, 8. veljače 2015. u Staples centru u LA-ju, sve zvijezde, zvijezdice i VIPersons će počupkati, počešljati i uglancati sve što treba i pojaviti se u haljini ili odijelcu stručno odabranom od čovjeka čiji posao je da te utegne na jedan dan da te ni majka ne bi prepoznala.
 
MI ćemo oguliti 80 kategorija, countryja, popa, rocka, klasike, jazza… i ostaviti vas sa tri nama zanimljive. Dakle nominacije za Najbolji Dance/ Elektronički Album, Najbolju Dance traku i Najbolji remix su kako slijedi: 

alt

 
Best Dance/Electronic Album
 
Syro, Aphex Twin
While (1, Deadmau5
Nabuma Rubberband, Little Dragon
Do It Again, Röyksopp & Robyn
Damage Control, Mat Zo
 
Best Dance Recording
 
“Never Say Never,” Basement Jaxx
“Rather Be,” Clean Bandit ft. Jess Glynne
“F for You,” Disclosure ft. Mary J. Blige
“I Got U,” Duke Dumont ft. Jax Jones
“Faded,” Zhu
 
BEST REMIXED RECORDING, NON-CLASSICAL
 
All Of Me (Tiesto‘s Birthday Treatment Remix)
Tijs Michiel Verwest, remixer (John Legend)
 
Falling Out (Ming Remix)
MING, remixer (Crossfingers Featuring Danny Losito)
 
Pompeii (Audien Remix)
Audien, remixer (Bastille)
 
The Rising (Eddie Amador Remix)
Eddie Amador, remixer (Five Knives)
 
Smile (Kaskade Edit)
Ryan Raddon, remixer (Galantis)
 
Waves (Robin Schulz Remix)
Robin Schulz, remixer (Mr. Probz) 

Nadamo se da se i neki od vaših favorita našao na popisu nominiranaca i svima im želimo sreću. Koliko god kada radiš radiš za sebe ipak je lijepo tu i tamo dobiti priznanje za trud i vještinu. Ostanite nam pozdravljeni i sretna vam subota dragi naši.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2