Skip to main content
  • 28.06.2007.

I Hector Romero otvara sezonu u Haciendi

Kada su ga pitali koji stil glazbe svira, Hector Romero je odgovorio: „Sviram najbolje od svih žanrova elektroničke glazbe“. Hector ima dovoljno staža na sceni s čim to može i potvrditi. A da za Haciendu u petak (29. lipnja) sprema nešto izuzetno dalo se naslutiti iz njegovog sutrašnjeg intervjua za Metro Express.

Piše: 

„Izgleda da su najbolji producenti ove zime napravili neke odlične produkcije koje će na ljeto oduševiti clubbere. Stoga sa sobom donosim neke od njih da napravim urnebes u Haciendi“ – izjavio je Hector Romero.

Njegova glazba u kratko vrijeme probila je granice modernog zvuka pa nije ni čudo što su ga čelni ljudi Pacha Clubbinga na Ibizi petu godinu za redom ostavili za rezidenta njihovog branda. Tamo svira zajedno s ostalim kolegama iz Def Mixa. Stil njegove glazbe uvijek teži tome da bude sexy s dosta bass linija. Svira i vocal house, deep pa i electro.

2007. je važna godina za Hector Romera. Njegova matična kuća Def Mix slavi 20. rođendan. Pritom je Def Mix Management pripremio veliku turneju po Europi i sjevernoj Americi gdje će Romero nastupiti zajedno s David Moralesom, Frankie Knucklesom i Satoshi Tomiiem. Za svoje fanove priprema najbolju i najraznolikiju glazbu do sada. Romero će isto tako mixati i kompilirati nadolazeći trostruki CD mix „Best of Def Mix“ koji će tijekom ljeta izaći za Defected. Bez obzira svira li u Pachi na Ibizi ili u Grčkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Španjolskoj, Italiji, Americi ili Kanadi, Hector Romero radi to na sebi svojstven način brinući se pritom da zadovolji želje svakog clubbera.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2